Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Open-dag bij vier leden van de Haag- en Westland – zaterdag 28 augustus 2021

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #40855
  Aiko
  Moderator

  Open-dag bij vier leden van de Haag- en Westland afdeling – zaterdag 28 Augustus 2021
  U bent van harte welkom van 9.30 uur tot 17.00 uur. De volgende vier leden ontvangen u deze dag met plezier:

  Frans Veenman, Sint Jorispad 10A, 2671MZ, Naaldwijk
  Te bezichtigen zijn een royale rotstuin en een cactus en vetplanten verzameling met vele soorten in een kas van 300 vierkante meer.

  Jan en Ciska Koene, Ambachtsweg 76, 2291EZ, Wateringen
  Leuke hobbykas met cactussen en buitenaanplant van succulente planten. Er wordt ook zelfgemaakt beeldhouwwerk tentoongesteld.

  Aad Vijverberg, Broekpolderlaan 65, 2675LK, Honselersdijk
  Royale rotstuin en succulentenkas van 500 vierkante meter met overwegend cactussen en Pachypodiums in vele soorten en maten. Enkele leden van de afdeling zijn aanwezig voor advies. Er is foldermateriaal van Succulenta en de afdeling Haag en Westland. Informatie: http://www.vijverberg.info (over het wel of niet doorgaan i.v.m. Corona)

  Koos Groenewegen, Hoge Noordweg 2, 2671 DX, Naaldwijk
  Heeft een mooie tuin rond het huis met vele succulenteplanten die ieder jaar begin mei weer worden uitgeplant en in het najaar de kas ingaan voor overwintering. In de kas heeft hij nog een cactusverzameling en kweekt kleinschalig professioneel nog verschillende soorten Agave’s en Echeveria’s, waarbij hij veel tijd besteed aan het bestuiven en kruisen van de verschillende Echeveria’s

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top