Skip to content

Digitaal kassen bezoeken

Door de Covid-19 beperkingen konden veel activiteiten geen doorgang vinden, waaronder ook de dagen waarop Succulenta-leden hun kas, beplantingen in de tuin of anderszins hun collectie openzetten om hun verzameling te delen met andere leden. Het bestuur van Succulenta heeft met deze pagina de leden de gelegenheid gegeven om hun collectie op een andere manier te laten zien, door het op de website van Succulenta publiceren van foto’s of filmpjes van de collectie of van mooie planten.

Nu het een en ander weer mogelijk is (augustus 2021) blijft deze pagina beschikbaar om je bij de liefhebbers digitaal te verbazen!

Wil je jouw verzameling ook digitaal delen met andere leden, dan kan je foto’s of filmpjes mailen naar Peter Knippels: prfunctionaris@succulenta.nl.
Als de bestanden te groot zijn, dan kan je ze insturen via WeTransfer.


Een kijkje nemen bij Aad Vijverberg

Foto’s: Evert de Vreugd

Een kijkje nemen bij Richard Paas


Een kijkje nemen bij Frans en Tonny Mommers

Hier is ook heel wat te zien!

Loop maar even mee…

Een kijkje nemen bij Milco Schrauwers


Een kijkje nemen bij Tonnie de Rijke

“Ik ben in 2018 begonnen met de inrichting van m’n nieuwe kasje volgens het “landscaping-principe”. Dus de cactussen een zoveel mogelijk natuurlijke omgeving geven. Dat lukt niet altijd, maar gezien de overweldigende bloemenzee (ook dit voorjaar weer) hebben ze het goed naar hun zin.”

Het Jaarboek 2019 van Tonnie de Rijke

Een kijkje nemen bij Peter Knippels

 

Back To Top