Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Open-dag bij drie leden van de Haag- en Westland afdeling – 5 mei 2018

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 6 jaren geleden door Aiko.
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #13720
  Aiko
  Moderator

  Open-dag van de afdeling, deelnemers:
  Frans Veenman, Sint Jorispad 10A 2671 MZ Naaldwijk
  Jan en Ciska Koene, Ambachtsweg 76 2291 EZ Wateringen
  Aad Vijverberg, Broekpolderlaan 65 2675 LK Honselersdijk

  #13860
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de open dag van 5 mei jongstleden:

  Het was op zaterdagmorgen fris, maar het beloofde wederom een mooie dag te worden. Vroeg op en op de fiets naar Aad en Agnes om te helpen met de laatste voorbereidingen. De eerste gasten arriveren al vroeg en keken hun ogen uit onder het genot van een verse kop koffie met koek. De temperatuur liep al vlug op tot tropische waarden. En het werd al snel gezellig druk. Er werden veel vragen over de verzorging gesteld, en deze konden door een vakkundig team naar tevredenheid worden beantwoord. Veel bezoekers konden de verleiding niet weerstaan en gingen met één of meerdere aanwinsten naar huis, uiteraard met de juiste verzorging instructies. Ik ben ervan overtuigd dat er bij verschillende bezoekers een vuurtje is aangewakkerd en dat was toch het doel van deze dag,
  Het was een zeer geslaagde dag en ik heb begrepen dat het bij Frans en Jan en Cisca eveneens gezellig druk is geweest.

  #14061
  Aiko
  Moderator

  Nog een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de open dag van 5 mei jongstleden:

  Frans had tijdens de open dag ruim 40 bezoekers geteld. De nieuwe kas is nu iets meer dan een jaar in gebruik en de planten staan er erg goed op! Het is heel goed te zien, dat het klimaat in de kas optimaal is voor het assortiment cactussen en andere succulenten die Frans in zijn kas heeft. Vorig jaar had hij het erg druk met de verhuizing van zijn planten en het indelen van de nieuwe kas, maar dit jaar is Frans weer volop aan het enten. We werden ontvangen met koffie, koek of een glaasje fris of zelfs een biertje. Frans veel succes en plezier met de hobby, ga zo door!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top