Home Forums Succulenta, de vereniging Lokale afdeling: Haag- en Westland Open dag bij drie leden Haag- en Westland – 6 mei 2017

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van Aiko Aiko 4 dagen, 12 uur geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11719
  Profielfoto van Aiko
  Aiko
  Moderator

  Open dag op zaterdag 6 mei 2017 bij 3 leden van succulentenvereniging Succulenta, afdeling Haag- en Westland.

  De volgende leden stellen hun kas of tuin open en willen graag het een en ander vertellen over hun hobby:

  Jan en Ciska Koenen: bezitten een kas van 16m2. Het betreft een gemengde verzameling. De andere hobby, het beeldhouwen en het werken op allerlei manieren met stenen wordt ook onder de aandacht gebracht . Een mooie tuin met buitenaanplant van succulenten complimenteren het geheel.
  Adres: Ambachtsweg 76, 2291 EZ, Wateringen.

  Frans Veenman: deze succulentenliefhebber heeft dit jaar een nieuwe kas betrokken met een oppervlakte van 300 m2 en een goothoogte van 4 meter. Het betreft een gemengde verzameling met en voorkeur van de cactusgeslachten Astrophytum’s en Frailea’s.
  Zijn rotstuin is eveneens uw aandacht waard!
  Adres: Sint Jorispad 10, 2671 MZ, Naaldwijk.

  Aad Vijverberg: een grote kas met voornamelijk zelf gezaaide succulenten waarvan metershoge cactussen in de volle grond bak de aandachttrekkers zijn. Ook de tuinliefhebbers komen aan hun trekken: een der mooiste rotstuinen van Nederland
  is hier gelegen. Kijk ook eens op.www.vijverberg.info.
  Adres Broekpolderlaan 65, 2675 LK, Honselersdijk.

  U bent van harte welkom!
  Aanvang 9.30 – 17.00 uur

  U kunt altijd bij deze leden terecht, maar vandaag gaan ze er gewoon eens voor zitten! Kortom neem een groene vriend of vriendin mee. Zeg het voort, zeg het voort etc.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.