Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Lezing over zuid-Mexico – 24 november 2015

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #7549
  Aiko
  Moderator

  Op 24 november 2015 zal voorzitter Aad van onze eigen lokale afdeling een lezing geven over (zijn reis naar) zuid-Mexico.

  Secretaris Jan heeft hier een stukje voor geschreven ter uitnodiging voor iedereen:

  Uitnodiging voor dinsdagavond 24 november voor de lezing van onze voorzitter Aad Vijverberg.
  Aad neemt ons deze avond mee naar het zuiden van Mexico, het land wat hij met zijn compagnons van 27 september tot 20 oktober 2010 heeft bezocht. U kunt schitterende opnames verwachten van land, cultuur en vooral veel planten. Op cactusgebied waren het vooral Mammilaria’s, Coryphanta’s, Fero’s en Agave’s, die Aad heeft gefotografeerd. De reis gaat van Mexico City naar Esperanza, Zapotitla, Teotitlan, San Juan Caicatlan, Oaxacica, Mitla tot aan de kust bij de Golf de Tehuantapec. Kortom een boeiende lezing verzorgt door onze voorzitter!

  #7550
  Aiko
  Moderator

  Deze lezing is inmiddels geweest. Secretaris Jan heeft over deze avond de volgende samenvatting geschreven:

  Een lezing betreffende een reis van Aad Vijverberg uit 2009 naar het zuidelijk deel van Mexico. Op zijn rustige wijze liet Aad prachtige opname’s zien van de planten, het land en de cultuur. Met 16 heren en 4 dames was de zaal goed bezet. De verloting van succulente planten van ons lid Frans was een succes. Onze dank aan de lezinggever en plantensponsor voor het maken van deze succesvolle avond.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top