Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Ledenverzameling bekijken – 26 juni 2018

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #14059
  Aiko
  Moderator

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Uitnodiging: dinsdag 26 juni
  Dinsdagavond zijn we uitgenodigd bij Kevin, om zijn mooie gemengde verzameling te bekijken. Het belooft een gezellige en leerzame avond te worden. We zijn welkom vanaf 19:30 uur.

  Voor adres zie de nieuwsbrief van Haag- en Westland.

  #14191
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 26 juni jongstleden:

  Op dinsdag 26 juni was iedereen vanaf 19.30 uur welkom bij Kevin. Kevin heeft een zeer goed verzorgde verzameling. Een mooie kas, maar verder is elke ruimte benut met planten. De tuintafel, het raamkozijn en de minder vriendelijke planten, waaronder de Opuntia’s staan op het dak van de schuur. Er kwamen 17 liefhebbers af op de uitnodiging. Een van Kevin’s dochters vroeg; “waarom feliciteert niemand papa?”, waarna er voor hem gezongen werd! Voor Kevin was dit een unieke manier om zijn verjaardag te vieren! Na het bewonderen van de planten hebben we er een glaasje (of meer) op gedronken! Kevin, vrouw en kinderen: Bedankt voor het gastvrije ontvangst en de goede verzorging! Het ontbrak ons aan niets.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top