Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Jaarvergadering Haag- en Westland – 28 januari 2020

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #20948
  Aiko
  Moderator

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Uitnodiging voor de jaarvergadering van onze vereniging 28 januari 2020.
  Het bestuur nodigt u uit voor de jaarvergadering van onze vereniging. Deze wordt gehouden op dinsdag 28 januari in ons onderkomen in de Wiekslag in Loosduinen. Dé kans om met uw ideeën naar voren te komen en mee te denken over de invullingen van de avonden en de jaarlijkse excursie dag. De notulen van vorig jaar, het verslag van de secretaris en de agenda zijn voor iedereen beschikbaar, maar het inzicht in de financiën van onze vereniging zijn alleen in te zien voor de bezoekers van de vergadering. Draagt u de vereniging een warm hart toe, kom dan ook!

  De zaal is open om 19.30 uur, de vergadering start om 20.00 uur.

  #21130
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 28 januari:

  Terugblik op de jaarvergadering van 28 januari
  De jaarvergadering werd bezocht door 17 leden. De vergadering verliep gemoedelijk en de agenda punten konden vlot afgewerkt worden. Agnes en Harry hebben tijdens de pauze de boeken gecontroleerd en de penningmeester fiat gegeven om zo door te gaan.

  Er zijn 2 belangrijke punten besproken:
  • De penningmeester vroeg toestemming aan de vergadering om een te kort aan te vullen vanuit de algemene reserve in plaats van de contributie te verhogen.
  • De jaarlijkse excursie dag: wie heeft er een idee om heen te gaan? Het bestuur dacht zelf om onze leden in Friesland te bezoeken in combinatie met een paar andere liefhebbers. Het bestuur heeft besloten om de benzine te vergoeden aan de chauffeurs van de excursies.

  De vergadering werd om 21.00 uur afgesloten. Na de pauze heeft Ivonne een korte impressie gegeven van alle foto’s die zijn vorig jaar gemaakt heeft tijdens de avonden van de club, open dagen en andere aan de hobby gelinkte evenementen en bezoekjes aan liefhebbers.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top