Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Jaarvergadering Haag- en Westland – 22 januari 2019

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #15248
  Aiko
  Moderator

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Uitnodiging: dinsdag 22 januari 2019
  Uitnodiging voor de jaarvergadering van Haag en Westland op dinsdag 22 januari 2019, met na de pauze een reisverslag van een van onze leden.

  Op deze avond legt het bestuur haar verantwoording af over het afgelopen jaar. We kunnen terug kijken op een zeer goed jaar met veel gezellige bijeenkomsten. De penningmeester geeft inzage in al de financiële stukken. Deze zijn alleen ter inzage voor een ieder die aanwezig is op de vergadering en worden niet digitaal verstrekt. Wil je mee praten over het programma voor het komend jaar en op de hoogte blijven van wat er in de vereniging speelt, of ben je nieuwsgierig naar het reisverslag naar Madagaskar van een van onze leden, kom dan zeker naar ons onderkomen in Rijswijk. De zaal is open om 19.30 uur. De vergadering begint om 20.00 uur.

  #15499
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 22 januari:

  Terugblik op de jaarvergadering van 22 januari
  De jaarvergadering is dit jaar bezocht door 18 leden. Het belangrijkste vergaderpunt was de locatie. Begin januari werd de voorzitter, Aad verzocht om kennis te komen maken met de nieuwe locatie-directeur van Middin. Daar kreeg Aad te horen, dat we ons onderkomen per 1 april moeten verlaten en “schoon” moeten opleveren. Als reden werd opgegeven, dat Middin het onderkomen zelf nodig heeft.

  Het bestuur heeft gevraagd om mee te denken over een nieuwe locatie. Criteria waar de locatie aan moet voldoen: betaalbaar, voldoende en gratis parkeergelegenheid en bereikbaar met openbaar vervoer. Piet had al wat contacten gelegd in Rijswijk. Er werden nog wat andere locaties genoemd. Het bestuur is met al deze ideeën aan de slag gegaan en dit heeft tot een positief resultaat geleid. Vanaf april kunnen we terecht op de nieuwe locatie. In de nieuwsbrief van april komt alle informatie met de bereikbaarheid en parkeer mogelijkheden. Hierbij alvast de adres gegevens van de nieuwe locatie:
  Wijkgebouw de Wiekslag, Molenbrink 68A, 2553 GM, Den Haag.

  Na de pauze heeft ons lid Leo zijn foto’s van zijn reis naar Madagaskar in 2010 en afgelopen november 2018 laten zien. We kregen een goed indruk van de planten die er groeien en de zeer eenvoudige wijze waarop de mensen daar leven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top