Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Informele kerstavond – 22 december 2015

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #7551
  Aiko
  Moderator

  Op 22 december houden wij een informele kerstavond waarbij de partner ook welkom is. Op deze avond is geen lezing. Wel kan er uiteraard over succulenten gepraat worden onder het genot van een (warm) drankje en ongetwijfeld weer versgebakken taart en cake!

  De verenigingsavonden worden gehouden in het gebouw Middin, aan de Huis te Landelaan 492, 2283 VJ te Rijswijk op de 4e dinsdag van de maand. De zaal is open vanaf 19:30 uur, de avond vangt aan om 20:00 uur en sluit rond 22:30 uur. Tijdens de pauze is er een verkoop van loten voor het winnen van planten. Introducés zijn welkom.

  #7552
  Aiko
  Moderator

  Secretaris Jan heeft een stukje voor geschreven ter uitnodiging voor iedereen voor deze avond:

  Uitnodiging voor 22 december, de laatste avond van het jaar, speciaal in kerstsfeer:
  Op deze avond is ook de eventuele partner welkom. Denk nu niet direct als cactusliefhebber: dit is niets voor mij, daar dit de avonden zijn, wat ons bindt als liefhebber van alles wat groeit en bloeit maar speciaal van de succulente planten.
  Marian en Ivonne hebben de organisatie in handen en ook het bestuur laat zich verrassen. Voor alles wordt gezorgd, de invulling van de avond, de koffie met iets erbij. Een hapje en een drankje. Ook voor de prijzen is gezorgd en speciaal voor deze avond zullen dat weinig succulenten zijn. Stel de dames niet teleur en kom massaal!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top