Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Eindejaars ledenavond & workshop Tillandsia – Woensdag (!) 19 december 2018

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #14884
  Aiko
  Moderator

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Voor in uw agenda: Kerstavond 2018
  De vierde dinsdag van december valt op 1e Kerstdag, daarom heeft het bestuur gekozen om de Kerstavond op woensdag 19 december te organiseren. Het bestuur heeft weer een originele invulling van de avond bedacht! Een workshop Tillandsia, zoals u weet groeien de meeste leden van dit geslacht zonder dat ze met hun wortels in de aarde staan. Op deze avond gaan we deze planten op een bijzondere manier gebruiken. Uw partner is ook van harte uitgenodigd op deze speciale avond van het jaar! De catering is in handen van Marian en Ivonne, dus dat zit ook wel goed!

  #15068
  Aiko
  Moderator

  Een herinneringsuitnodiging van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta voor deze avond:

  Uitnodiging voor de Kerstavond op -woensdag- 19 december.
  Op woensdag 19 december houden we onze jaarlijkse Kerst-eindejaar viering. Hiervoor nodigen we alle leden met hun partner uit om naar ons onderkomen te komen. Het bestuur heeft een leuke invulling bedacht: Een workshop Tillandsia. Zoals u weet groeien de meeste leden van dit geslacht zonder dat ze met hun wortels in de aarde staan. Op deze avond gaan we deze planten op een bijzondere manier gebruiken.

  De catering is in handen van Marian en Ivonne. Zij zorgen voor de koffie / thee met iets erbij en een drankje met een hapje op deze avond.

  #15247
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 19 december:

  Terugblik op de avond van 19 december:
  De laatste avond van het jubileumjaar kon erg succesvol worden afgesloten! Het bestuur kan terugblikken op een zeer geslaagde avond. Er was een record aantal bezoekers van 25. Was het de Tillandsia die zo populair is, die heeft gezorgd voor zo’n grote opkomst? Iedereen was enthousiast aan het knutselen en kon naar huis met een leuk aandenken. Kevin bedankt voor de ideeën en inkopen en de penningmeester bedankt voor het sponseren van al de benodigdheden om er een leuke avond van te maken! Marian en Ivonne hadden het druk met de catering, maar dit kun je aan dit ervaren koppel wel overlaten. Het ontbrak ons aan niets!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top