Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Eindejaars ledenavond & workshop Tillandsia – dinsdag 17 december 2019

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #20647
  Aiko
  Moderator

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Uitnodiging voor de kerstavond op dinsdag 17 december.
  Deze avond wordt er een workshop georganiseerd met hierin het verwerken van de Tillandsia. Kevin verzorgd deze workshop en heeft de benodigde planten ingekocht bij de groothandel. De catering is dit jaar wederom in handen van Marian en Ivonne. Dus dat zit wel goed!

  Als vanouds is ook jullie partner / vriend(in) uitgenodigd voor deze laatste avond van het jaar. De gezelligheid is niet te koop, dus laten we deze er zelf inbrengen! Tot dinsdag?

  #20947
  Aiko
  Moderator

  Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 17 december:

  Een terugblik op de laatste avond van 2019 op 17 december
  De laatste avond van het jaar werd gehouden op de derde dinsdag van december, dit was i.v.m. de kerstdagen. Kevin heeft de avond verzorgt, de Tillandsia’s ingekocht, het ontwerp van de metalen kerstboom ontworpen en alle benodigde materialen verzameld en aangeschaft. Ivonne en Leo brachten een groot aantal van een soort mee. Dit was afkomstig van een zeer grote geschonken plant, die na aankomst thuis gedeeltelijk uit elkaar viel. Ook deze soort vond gretig aftrek.

  Na de koffie met wat lekkers ging iedereen enthousiast aan de slag. Er werden heel wat kerstbomen van ijzerdraad gevouwen. Dit leek zo eenvoudig, maar het viel niet mee om deze netjes op te kunnen zetten. Daarna kon het versieren met de Tillandsia’s beginnen. Tussendoor was er regelmatig een hapje en drankje, zodat ook de innerlijke mens niet vergeten werd. Het werd een gezellige avond, waarna bijna iedereen met een kerstboom naar huis ging. Na afloop hielpen alle aanwezigen mee met het opruimen, zodat ook deze klus heel snel geklaard was! Helaas moesten 5 leden zich afmelden, maar toch werd de avond bezocht door 18 leden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top