Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Doe Avond – 23 april 2019

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #19939
  Aiko
  Deelnemer

  Een uitnodiging voor deze avond van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta:

  Uitnodiging voor dinsdag 23 april a.s. in ons nieuwe onderkomen In de wiekslag, Molenbrink 68a, 2553 GM, Den Haag
  We starten in ons nieuwe onderkomen met de zaai- en ent-avond. Aad zorgt voor de benodigdheden en een groot deel van de zaden. Gerard brengt nog wat zaden mee die hij over heeft bij het Clichéfonds. Het wordt allemaal kosteloos voor u geregeld. In de Wiekslag is er gelegenheid meer voor koffie in eigen beheer, maar de vrijwilligers zetten graag ook voor ons koffie en thee voor een redelijke prijs.

  De Route en parkeergelegenheid.
  De Molenbrink ligt midden in een woonwijk, er zijn vlak voor de deur parkeerplekken, maar niet genoeg voor iedereen. De aanrijdroute is vanuit het Westland en Vlaardingen / Rotterdam het best via Westerlee, langs Naaldwijk, Poeldijk via de Nieuweweg of Wateringen, Rijswijk of vanaf de A4, A12 via de Lozerlaan, rechtsaf bij de Texaco
  dan voor iedereen hetzelfde: ( het Dekkershoekje ) Linksaf voor de Gamma tot aan de tramrails, hier links af de Kraayesteijnlaan op. Je kunt hier bovenop parkeren langs de weg. Aan de rechterkant van de weg de trap af, rails over en je staat bij de Wiekslag. Voor wie slecht ter been is, rij door deze gaat over in de Brink, 1e rechts is de Molenbrink. Uit rijden en je staat voor de deur.

  3e mogelijkheid: rij rechtdoor over de tramrails, je ziet de molen aan je linkerhand, direct na de molen het parkeerterrein op bij het zorgcentrum ( dit is de Willem 3 straat ) parkeren en links aanhouden, je ziet het gebouwtje van de achterkant.

  Met openbaar vervoer: eind punt van lijn 2 stopt direct naast de Wiekslag, eindpunt lijn 3 op max. 5 minuten lopen. Met de bus vanuit het Westland: alle verbinden naar de Leijweg komen langs de Gamma / McDonalds. Hier uitstappen en de route lopen die als 3e mogelijkheid staat aan gegeven, max. 8 minuten.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top