Skip to content

Home Forums Cactussen & vetplanten Aanschaf planten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #7383
  JanvanHoften
  Deelnemer

  Ben een beginnend liefhebber van 83 van Cactussen en Vetplanten. Heb bij de plaatselijke vereniging geïnformeerd over de aanschaf van planten, maar zij kunnen mij niet helpen. Nu is mijn vraag: Wie kan mij helpen aan wat mooie wintervaste Cactussen en/of Vetplanten. Het liefste in de omgeving van Venlo. U kunt mij mailen op janvanhoften@ziggo.nl
  Voor de te nemen moeite zeg ik u dank. Met vriendelijke groet,
  Jan van Hoften

  #7384
  Aiko
  Moderator

  In juni is er een plantenbeurs in de buurt van Venlo, georganiseerd door de Maas & Peel-vereniging van Succulenta. Daar kan je dus erg veel succulenten verwachten.

  Zoek je gericht winterharde planten, kijk dan ook eens op: http://www.seedlingsandcuttings.eu/index.php/our-products/category/41-winter-hardy (niet echt in de buurt van Venlo).

  Op het forum van Cactusinfo.nl (http://cactusinfo.nl/index.php/forum) kan je ook forumlid ‘Ruud W’ (http://cactusinfo.nl/index.php/forum-118/profiel/67-ruud-w) benaderen. Hij verkoopt vooral winterharde Opuntia’s en staat af en toe ook wel eens op een cactusbeurs (in ieder geval in Juni bij Ubink in Kudelstaart).

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Back To Top