Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Jaarvergadering Haag- en Westland – 28 januari 2020 Reageer op: Jaarvergadering Haag- en Westland – 28 januari 2020

#21130
Aiko
Moderator

Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 28 januari:

Terugblik op de jaarvergadering van 28 januari
De jaarvergadering werd bezocht door 17 leden. De vergadering verliep gemoedelijk en de agenda punten konden vlot afgewerkt worden. Agnes en Harry hebben tijdens de pauze de boeken gecontroleerd en de penningmeester fiat gegeven om zo door te gaan.

Er zijn 2 belangrijke punten besproken:
• De penningmeester vroeg toestemming aan de vergadering om een te kort aan te vullen vanuit de algemene reserve in plaats van de contributie te verhogen.
• De jaarlijkse excursie dag: wie heeft er een idee om heen te gaan? Het bestuur dacht zelf om onze leden in Friesland te bezoeken in combinatie met een paar andere liefhebbers. Het bestuur heeft besloten om de benzine te vergoeden aan de chauffeurs van de excursies.

De vergadering werd om 21.00 uur afgesloten. Na de pauze heeft Ivonne een korte impressie gegeven van alle foto’s die zijn vorig jaar gemaakt heeft tijdens de avonden van de club, open dagen en andere aan de hobby gelinkte evenementen en bezoekjes aan liefhebbers.

Back To Top