Skip to content

Home Forums Lokale afdeling: Haag- en Westland Jaarvergadering Haag- en Westland – 22 januari 2019 Reageer op: Jaarvergadering Haag- en Westland – 22 januari 2019

#15499
Aiko
Moderator

Een kort verslag van de secretaris van de Haag- en Westland vereniging van Succulenta over de avond van 22 januari:

Terugblik op de jaarvergadering van 22 januari
De jaarvergadering is dit jaar bezocht door 18 leden. Het belangrijkste vergaderpunt was de locatie. Begin januari werd de voorzitter, Aad verzocht om kennis te komen maken met de nieuwe locatie-directeur van Middin. Daar kreeg Aad te horen, dat we ons onderkomen per 1 april moeten verlaten en “schoon” moeten opleveren. Als reden werd opgegeven, dat Middin het onderkomen zelf nodig heeft.

Het bestuur heeft gevraagd om mee te denken over een nieuwe locatie. Criteria waar de locatie aan moet voldoen: betaalbaar, voldoende en gratis parkeergelegenheid en bereikbaar met openbaar vervoer. Piet had al wat contacten gelegd in Rijswijk. Er werden nog wat andere locaties genoemd. Het bestuur is met al deze ideeën aan de slag gegaan en dit heeft tot een positief resultaat geleid. Vanaf april kunnen we terecht op de nieuwe locatie. In de nieuwsbrief van april komt alle informatie met de bereikbaarheid en parkeer mogelijkheden. Hierbij alvast de adres gegevens van de nieuwe locatie:
Wijkgebouw de Wiekslag, Molenbrink 68A, 2553 GM, Den Haag.

Na de pauze heeft ons lid Leo zijn foto’s van zijn reis naar Madagaskar in 2010 en afgelopen november 2018 laten zien. We kregen een goed indruk van de planten die er groeien en de zeer eenvoudige wijze waarop de mensen daar leven.

Back To Top