Skip to content
#7537
Aiko
Moderator

Een verslag van een van onze leden over de Kom in de Kas van 2 en 3 april 2016:

Kom in de kas, weekend van 2 en 3 april aan de Middenzwet te Wateringen (Westland)
Dit jaar stonden we met een mooie stand bij Michel van der Knaap, Michel heef een perkgoed planten bedrijf. Wij vragen aan de organisatie altijd een prominente plaats in een kas, zodat het passerende publiek niet om de prachtig bloeiende cactussen heen kan. Wat dan ook veel verbazing en nieuwsgierigheid opwekt. Waar onze ervaren standhouders dan weer handig op in kunnen spelen met mooie verhalen over onze hobby.

Met dank aan cactuskwekerij gebroeders van der Linden, voor het lenen van de grotere soorten. Voor de inrichting van de stand. Een grote 9 koppige Grusonii (schoonmoeders stoel) trok veel aandacht en werd veelvuldig gefotografeerd.

De opbouw werd zoals elk jaar verzorgt door Aad, de bemensing van de stand, op zaterdag door Kevin en op zondag door Marian en Koos, beide dagen met de professionele ondersteuning door Jan. Alle worden uiteraard hartelijk bedankt voor hun geweldige inzet.

Het evenement trok plm. 35.000 bezoekers, een record. Enige van onze leden lieten ook hun neus nog even zien in de stand.
Voor vetplantenkwekerij Peter Lock te ’s-Gravenzande promootte we de Haworthia Spider White, zoals de naam al doet vermoeden een mooie wit getekende plant, beloont met een tuinbouw award 2015.

Back To Top