Skip to content

ELK 58e editie

Datum/Tijd
13/09/2024
2:30 PM - 9:30 PM

Locatie
Corsendonk Duinse Polders

Categorieën


Het tweede weekend van september is traditioneel het weekend van de ELK, het weekend van de Europese cactus- en succulentenliefhebber:

ELK
De Europese Landen Conferentie ELK is wellicht de grootse internationale bijeenkomst van cactus- en succulentenliefhebbers. De conferentie wordt elk jaar in het tweede weekend van September gehouden op het vakantiedomein “Corsendonk Duinse Polders” in Blankenberge, België.

Op het programma staan lezingen in verschillende talen gegeven door gerenommeerde sprekers. Op de plantenbeurs bieden meer dan 130 liefhebbers en professionele kwekers cactussen en succulenten aan voor ieders beurs. Naast de meer traditionele liefhebbersplanten worden ook ware showplanten, nieuwigheden, benodigdheden en een ruime keuze aan boeken aangeboden.

De inkom bedraagt €5 voor zowel de plantenverkoop als de lezingen, en dit voor het volledige weekend. Op zondagochtend is de toegang gratis. De toegang is ook gratis voor gasten van Duinse Polders die gereserveerd hebben via het ELK-comité.

Op vrijdag 13 september is de plantenbeurs van 14.30 – 18.00 uur
Op zaterdag 14 september is de plantenbeurs van 9.00 – 18.00 uur
Op zondag 15 september is de plantenbeurs van 9.00 – 11.00 uur

Voor een volledig overzicht inclusief de lezingen zie: de website van ELK 2024

Back To Top