Skip to content

17de plantenbeurs

Datum/Tijd
26/05/2024
10:00 AM - 4:00 PM

Categorieën


Mei staat al enkele jaren in het teken van onze beurs. Na het succes van vorig jaar, hebben we opnieuw voor een zondag gekozen en wel op zondag 26 mei, opnieuw in en rond het GC ’t Gasthuis te Wijnegem. Zo krijgen de liefhebbers die op zaterdag moeten werken ook de gelegenheid om langs te komen.

De inschrijvingen liepen vlot binnen en we hebben opnieuw een gevarieerd aanbod van cactussen en vetplanten, maar ook o.a. van vleesetende plantjes, varens en hosta’s, … Ook de bonsaivereniging is aanwezig met raad en daad. Enkele liefhebbers die vorig jaar verhinderd waren, zijn terug aanwezig en enkele nieuwe verkopers hebben zich aangeboden waardoor het aanbod nog gevarieerder zal zijn.

De Foyer wordt dit jaar opnieuw door ons bediend. Ook Godelieve laat ons weer van haar gebak genieten. Marleen, Rik en Carry zijn met hun materialen aanwezig. Wie graag materiaal meeneemt, kan dit best op voorhand bestellen. Dan wordt dit apart gezet en ben je zeker dat het voorradig is. Wie nog wil zaaien, kan zijn/haar keuze maken bij Luc.

De lage prijzen per tafel (lengte 1,80 m.) blijven ook dit jaar behouden, voor onze leden dus € 3 per tafel. De openingsuren blijven ongewijzigd van 10 tot 16 uur en de toegang voor de bezoekers blijft gratis. Zoals gebruikelijk is de reservatie pas bevestigd na betaling van het aantal gewenste tafels via overschrijving op rekeningnr.: BE53 9797 8772 2453 en BIC: ARSPBE22 van “Cactussen & Vetplanten vzw”.

Met vragen, opmerkingen en inschrijving kan je steeds terecht op het secretariaat van de vereniging, bij Jozef Jacobs, telefoon 0032 (0)477 09 19 61 of mail: info@cactussenvetplanten.be

Back To Top