Skip to content

ELK

Komend weekeinde zal de grootste succulentenbeurs van Europe, de ELK (Europese Landen Konferentie) weer plaatsvinden in het Belgische Blankenberge.

Deze beurs is – de voor sommigen lange reis – ongetwijfeld meer dan de moeite waard. Menig liefhebber kijkt de ogen uit in de drie dagen durende plantenbeurs, met vele tientallen verkopers uit geheel Europa. Een ideale kans om een bijzondere plant aan te schaffen die je normaal nergens kan vinden. Maar ook de meer gangbare soorten zijn daar uiteraard te verkrijgen. En indien uw vensterbank of broeikas al uitpuilt van de planten, is alleen het kijken naar de aanwezige planten een boeiende dagbesteding.

Naast de beurs, zijn er ook lezingen te bezoeken, en zijn er informatiestands aanwezig van verschillende organisaties op het gebied van succulenten, zoals de BCSS, Mesemb Study Group en Succulenta. Zowel de beurs alsook de lezingen zijn gratis toegankelijk.

Indien u eenmaal geweest bent, zult u zich wellicht afvragen waarom u nooit eerder bent geweest, en voortaan er elk jaar proberen bij aanwezig te zijn!

Meer informatie: www.elkcactus.eu

Back To Top