Skip to content

Bijzondere plantenmarkt op 19 juni in Nijmegen

totempaalEen leuke plant voor Vaderdag of een ‘stoel’ voor schoonmoeder. Een bisschopsmuts of een negerhandje. Levende steentjes, een totempaal of een geldboompje. Een tijgerbekje, een olifantspoot, een apenstaart of een vogelnestcactus. En wat te denken van een blozend liefdesroosje of een ‘penisplant’? Talloze prikke(le)nde cactussen, dikke vetplanten en andere buitengewone exotische planten wisselen van eigenaar op de Bijzondere Plantenmarkt op zondag 19 juni in het Kolpinghuis te Nijmegen.

Of wilt u eens kennis maken met de boeiende wereld van het bonsai kweken?   Leden van de Nijmeegse Bonsai Vereniging tonen een ruime selectie uit hun mooiste bomen en ze geven u graag uitleg over de kweek.

Door zijn grote verscheidenheid is de markt zowel interessant voor verzamelaars als voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een leuke plant voor een aardige prijs. De markt is een van de grootste markten in zijn soort van Nederland.

Dichtbij parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder de van Schaeck Mathonsingel, ook vlakbij het NS-station Nijmegen.

De markt in het Kolpinghuis (Smetiusstraat 1) is geopend van 10.00 tot 15.30 uur. De toegangsprijs is 1 euro (kinderen gratis).

Back To Top