Skip to content

Zaadlijst 2016-2017 nu beschikbaar!

Zaadlijst 2016-2017

In de Succulenta-uitgave nummer 6, december 2016, kunt u de zaadlijst 2016-2017 aantreffen. De digitale versie van de zaadlijst is nu ook op de website van Succulenta te vinden.

Zoals elk jaar in het december-nummer, is ook dit jaar het aanbod zeer gevarieerd en tegen erg redelijke prijzen voor u beschikbaar gemaakt. Van groot-wordende bomen tot miniscuul kleinblijvende ultra-succulenten. Speciaal het aanbod in Lithops- en Melocactussoorten is groot.

In de zaadlijst kunt u ook soorten aantreffen die niet vaak worden aangeboden. Wat dacht u van Mammillaria luethyi, M. boelderliana, Pediocactus despainii, P. peeblesianus, Mitrophyllum mitratum of Tylecodon pygmaeum? Ook ‘lastige’ en warmteminnende geslachten als Discocactus of Uebelmannia zijn als zaden lastig tot onmogelijk te vinden in het wereldwijde aanbod van zaadlijsten bij succulentenverenigingen of commerciële zaadleveranciers, maar bij Succulenta met meerdere soorten bij beide geslachten te verkrijgen.

Kortom, voor zowel beginnende alsook gevorderde succulentenliefhebbers is er iets naar smaak in de zaadlijst te vinden. De digitale versie van de zaadlijst 2016-2017 kunt u vinden op: www.succulenta.nl/zaadlijst/.

Back To Top