skip to Main Content

ELK 55e editie 10-11-12 september 2021

De coronacijfers in België gaan de goede kant uit en het zomerplan van de Belgische regering laat geleidelijk aan meer versoepelingen toe. Volgens het 4-stappen Zomerplan moet een evenement als de ELK in september kunnen plaatsvinden, onder voorbehoud dat er zich geen nieuwe negatieve ontwikkelingen voordoen. Daarom heeft het ELK organisatiecomité besloten om de definitieve inschrijvingen voor de plantenbeurs en verblijf op Corsendonk Duinse Polders te starten.

De beurs zal plaatsvinden in de feestzaal en de tent. Het aantal beschikbare meters tafels zal afhangen van de in voege zijnde coronamaatregelen (afstand tussen de tafels, circulatie enz.). Indien nodig zullen de grootste standen worden gereduceerd teneinde zoveel standhouders als mogelijk een plaats te geven.

Het spreekt vanzelf dat op het evenement alle in voege zijnde covid-19 maatregelen strikt zullen worden toegepast. Gelieve ook zelf na te gaan of bepaalde beperkingen op u van toepassing zijn. We denken hierbij vooral aan eventuele reisbeperkingen en het coronapaspoort of certificaat.

Via de ELK website en facebookpagina houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Back To Top