Skip to content

boek: Adromischus

Het tijdschrift Piante Grasse publiceert een speciale uitgave over het geslacht Adromischus. Deze publicatie, de tweede monografie over dit geslacht die ooit is geschreven, en de eerste waarin ook de planten zijn opgenomen die in de eenentwintigste eeuw zijn ontdekt, wordt geïllustreerd met bijna 150 afbeeldingen van hoge kwaliteit en geeft de lezers een bijgewerkt overzicht van deze fascinerende vetplanten. Het boek wordt gecompleteerd met het verslag van twee reizen naar Zuid-Afrika.

De prijs is 40 euro voor wie buiten Italië woont. Maar er is een speciale aanbieding: het kost slechts 10 euro voor iedereen die zich abonneert op Piante Grasse voor 2021 (het abonnement omvat 4 nummers van het tijdschrift, gemiddeld 200 pagina’s per jaar, vaak met artikelen in het Italiaans en Engels, + nog een speciale uitgave die eind 2021 verschijnt).
Iedereen die geïnteresseerd is, kan het Piante Grasse-abonnement 2021 (50 euro) en de speciale uitgave Adromischus (103 pagina’s lang) samen kopen voor slechts 60 euro, inclusief verzendkosten.
Meer informatie is te vinden op de website van AIAS: https://www.cactus.it/speciali/645-adromischus.html

Back To Top