Skip to content

Zaterdag 1 juni open dag en plantenbeurs bij Ubink

Open Dag bij Handelskwekerij Ubink BV van 09.00 tot 16.00 uur op zaterdag 1 juni. Adres: Mijnsherenweg 20, 1433AS Kudelstaart, nabij veiling Aalsmeer.

Die dag zijn bij Ubink honderdduizenden cactussen en vetplanten in meer dan 500 soorten van klein tot groot te bewonderen en te koop. Er worden niet alleen succulenten, maar ook potten, grond en meststoffen aangeboden.

Voor de liefhebbers is er een beurs met een groot aantal standhouders uit binnen- en buitenland. In totaal wordt voor meer dan 100 meter tafellengte aan aparte en zeldzame planten te koop aangeboden.

Voor kinderen wordt er, onder begeleiding van medewerkers van Ubink, een zaaidemonstratie en workshop gehouden. De kinderen mogen na afloop hun eigen werk mee naar huis nemen.

Er kan gratis worden geparkeerd. Thee en koffie worden gratis door Ubink verstrekt. Broodjes zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Tafels voor de plantenbeurs kunnen worden gereserveerd bij Henk van der Zouwen, via emailadres, succulentahaarlem@gmail.com. Haast u, er is nog maar weinig plaats. De tafelhuur is €10 per tafel van 2m. De parkeerplaats is om 7.00 uur open en standhouders mogen om 07.30 naar binnen, bezoekers verwachten wij om 9.00 uur.

 

Back To Top