Succulenta Forums Cactussen & vetplanten Aanschaf planten

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van Aiko Aiko 2 maanden, 3 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #6859
  Profielfoto van Jan van Hoften
  Jan van Hoften
  Bijdrager

  Ben een beginnend liefhebber van 83 van Cactussen en Vetplanten. Heb bij de plaatselijke vereniging geïnformeerd over de aanschaf van planten, maar zij kunnen mij niet helpen. Nu is mijn vraag: Wie kan mij helpen aan wat mooie wintervaste Cactussen en/of Vetplanten. Het liefste in de omgeving van Venlo. U kunt mij mailen op janvanhoften@ziggo.nl
  Voor de te nemen moeite zeg ik u dank. Met vriendelijke groet,
  Jan van Hoften

 • #6864
  Profielfoto van Aiko
  Aiko
  Sleutelbeheerder

  In juni is er een plantenbeurs in de buurt van Venlo, georganiseerd door de Maas & Peel-vereniging van Succulenta. Daar kan je dus erg veel succulenten verwachten.

  Zoek je gericht winterharde planten, kijk dan ook eens op: http://www.seedlingsandcuttings.eu/index.php/our-products/category/41-winter-hardy (niet echt in de buurt van Venlo).

  Op het forum van Cactusinfo.nl (http://cactusinfo.nl/index.php/forum) kan je ook forumlid ‘Ruud W’ (http://cactusinfo.nl/index.php/forum-118/profiel/67-ruud-w) benaderen. Hij verkoopt vooral winterharde Opuntia’s en staat af en toe ook wel eens op een cactusbeurs (in ieder geval in Juni bij Ubink in Kudelstaart).

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.